Hemfärd

Idag var det hemfärd som gällde. Det var ett tetriss att få all packning i bilen 😓 det var ju några ullaredspåsar nu som inte var där när vi åkte ner. Tur att vi köpt en större bil😅 Så vid strax efter kl. 9 så åkte vi från björkäng. Första stoppet blev i Bredaryd hos min farmor. Där blev det våffelfika för oss vuxna och mjölkersättning och lite honungsmelon för Melissa. Vid 13.30 var det dags för nästa stopp. Denna gång i Tenhult hos mina föräldrar för lunch. Då blev det grillat, klyftpotatis och glass till efterrätt. Melissa fick nöja sig med sin ersättning och lite äppelpure men hon är inte den som klagar. Efter det var det sista sträckan hem som gällde. Det var så skönt att komma hem. Borta bra men hemma bäst som man säger. Det blev ett upplockningsrace så vi slipper det imorgon. Det  har växt på bra i pallkragarna och i slänten. Tyvärr har inte ogräset haft semester utan växt minst lika bra. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d