Tillbaka till verkligheten

Igår var det tillbaka till verkligheten kan man säga. Efter frukost var det bara att skriva handlingslista och montera i den nya barnbilstolen. Vi tog beslutet att inte ta med skötväskan eftersom Melissa redan hade bajsat på morgonen, men det fick vi ångra. Efter lite mer än halvvägs till City Gross så hörde vi det välkända bajsljudet tillsammans med smatter i blöjan. Det var bara att vända, åka hem, byta blöja och ta med skötväskan. Den tar vi alltid med nu framöver. Handlingen gick snabbt och på vägen hem var det dags för bajs igen. Det måste vara något med den nya stolen som gör att hon bajsar😅 tack vare vår extra tur så hann vi inte äta innan mötet med prästen inför dopet. Mötet gick bra, så nu är det mesta bestämt, hon får låna dopklänning och vi har kollat på lokalen där vi ska vara efteråt. Efter det fick vi äntligen äta! Sen var det igång igen med ogräsrensing i pallkragarna och bygga en ställning runt våra vattentankar. 

Idag öser regnet ned så vi håller oss inne. Vilket innebär tvättmaraton för min del😓 och annat småpyssel. 

3 thoughts on “Tillbaka till verkligheten

Add yours

  1. Ja hon är super trevligt hade till våran äldsta. Jag tyckte att hon va mycket lung och lättsam. Blir toppen att ha festen i gamelgården sen. Bra med plats och allt finns. Lycka till med dopet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d