Snart har halva veckan gått…

Gårdagens tvättmaraton fortsätter även idag, tänk att det kan bli så mycket tvätt😓 men det var som tur var inte allt som gårdagen bjöd på. Det blev även lite bakning inför dopet, promenad, Joakim fixade med sin fräs, Melissa testade sin hoppgunga i garaget men hon har inte riktigt hittat tekniken än då hon mest snurrade runt. Vi tog en springtur med ett grannpar och turades om att ha hand om baren medan de andra sprang. Man får ju hitta lösningar så att alla blir nöjda😊

Den här dagen bjuder på en tur till Linköping för att handla lite saker till vår bevattning och till dopet. Sen ska vi även testa lyckan i skogen och se om vi hittar någon svamp🍄

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: