Årets första kantareller

Vi hittade det vi skulle till vattentankarna men inte så mycket till dopet så jag får köra lite onlineshopping imorgon och se om jag hittar något att dekorera lite med i lokalen. Vi tog oss ut i skogen idag och hittade lite kantareller. 

Joakim har kopplat in våra vattentankar till bevattningen. Det är fortfarande lite småfix men snart är det klart.  Mitt tvättmaraton är äntligen över. Jag har börjat organisera om lite hemma genom att flytta oss till det stora badrummet istället för det lilla och kollat ut lite grejer som vi kan sälja på Nykils loppis den 8:e september. Så nu efter pressade mackor med kantarellstuvning myser vi i soffan 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: