1:a augusti

Vad händer med tiden egentligen? Den bara flyger iväg! Snart har Joakims sista semstervecka gått och det börjar dra ihop sig för Melissas dop. Nu har vi beställt smörgåstårtorna och bestämt vad vi ska köpa. Så en del framsteg är det. Jag har påbörjat att rensa ogräset i slänten, men det är inte helt klart än. Det gjorde mycket att vara borta i två veckor😓 sen när jag är klar med det är det dags att skörda kryddor igen. 

Vi var på bvc idag. Stackars Joakim fick följa med idag när Melissa skulle få vaccin, jag undrar vem som tyckte det var värst egentligen, han eller hon. Som tur är så är inte han grinig efteråt iallafall. 
För övrigt så har Joakim testat att fräsa i stål idag och hans fräs klarar det. Så han har hoppat runt alldeles lycklig här i huset✌ 
Nu ska vi iväg till en granne och grilla och umgås. Inte alls fel en torsdagskväll som denna🍗🍷☀️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: