Kryddor och hydroforpump

Igår blev det kryddplockning på morgonen, det går så mycket fortare när vi båda hjälps åt. Så nu har vi ännu mer basilika i frysen och dragon, oregano och citronmeliss på tork

Joakim var och hämtade fler brädor, kopplade in hydroforpumpen, fick åka och byta den då gängornq gick sönder men efter två vändor in till stan så kunde han äntligen göra klart. Så nu kan vi använda det regnvatten vi samlar upp

Annars blev det inte så mycket gjort för min del igår. Jag bakade blåbärspaj och fixade programbladen till dopet. Så idag ska jag ge mig på att vika dem. Igår kände Melissa fortfarande av sviterna från vaccinet men det är ingenting emot torsdagskväll😓 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d