En inte så rolig bilresa

Igår blev det en lugn förmiddag då både jag och Melissa var trötta. Jag vek klart programbladen till dopet, och bakade även lite muffins tills dess. Så nu börjar det fylla på i frysen. Så nästa vecka behöver jag bara baka en gång, vilket är skönt. Joakim fick fru- och barnfrikväll igår då jag och Melissa åkte ner till Jönköping för att träffa några före detta handbollskompisar. Dock blev vi inte så många. Men det var jättekul att träffas och prata om allt som har hänt det senaste. Dock var inte bilfärden hem lika rolig😓 precis när jag backat ut parkeringsrutan så bajsar Melissa så jag får byta på henne i bagaget, vilket innebär att hon vaknar till. Jag stoppar i nappen och kör, efter cirka 2 minuter börjar hon skrika och jag tänker att hon kanske somnar när jag kört en bit, så fel jag hade. Stannar igen vid en mack i Österängen och stoppar i nappen. Hon är tyst i 3 minuter sedan börjar hon igen. Jag stannar vid Vista Kulle och försöker få i nappen men hon bara skriker. Jag tar upp och bär runt på henne. Hon är så trött och det tar evigheter att få henne att somna. Varje gång jag försöker sätta henne i barnstolen så vaknar hon och skriker. Jag lyckas tillslut få henne och börja slumra i stolen och sätter mig att börja köra. Kommer ut från rastplatsen och hon börjar igen. Jag tittar på klockan och inser att jag varit på rastplatsen i närmare 30 minuter och klockan är snart 23. Stannar vis rastplatsen vid Ölmstad och matar henne, och sedan somnar hon äntligen. Hon sov resten av resan hem men istället började bilen informera mig om att jag är trött och borde ta en paus😴 självklart var jag trött men jag ville också bara hem så jag körde på ändå. Vilket innebar väldigt många pling från bilen. Det var väldigt skönt att komma hem sen ska jag säga😊

2 thoughts on “En inte så rolig bilresa

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d