Tillbaka till vardagen

Idag började Joakim jobba igen vilket innebar att det var dags för Melissa och mig att gå tillbaka till vardagen. Det var inte så svårt att komma tillbaka. Det blev några promenader, lite fix i trädgården, handla och andra vardagssysslor. Nu har vi köpt det vi behöver till dopet, vad vi tror iallafall. Och vi har nog kommit på hur vi ska lösa logistiken kring det hela så ingen behöver stå i köket hela tiden. Jag har även fått bekräftelse på vår beställning av smörgåstårtorna. Det är fortfarande lite som behövs göras men vi är på väg dit. Ikväll är det en som kommer för att titta på passaten. Förhoppningsvis så får vi den såld ikväll. 

Imorgon ska jag på mammaträning, och kanske så får jag till lite bakning också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: