Träning och doppresent

Gissa vad som hänt? Vi fick bilen såld igår! Så skönt att bli av med passaten och de prutade inte ens! Våra typer av människor🤗 

Idag var jag och Melissa på mammaträning tillsammans med en granne och hennes dotter. Melissa skötte sig galant, sov eller lekte på mattan så jag fick fokusera på att träna. Det kommer kännas imorgon kan jag säga. Och min koordination är sjukt dåligt just nu. Det märks att det var längesen jag tränade den typen av träning 😓 men det är skönt att vara igång igen nu. Jag hade planerat att baka idag när Joakim kom hem men så blev det inte. Vi drog istället in till stan och handlade vår doppresent till Melissa. Något som vi tror och hoppas att hon kommer använda i många år framöver❤ det här med doppresent är inte så lätt, det tog lång tid innan vi kom på något vi tyckte passade att ge. Vi har inte haft några önskemål vad folk ska ge henne så det blir spännande att se vad hon får. det blev även en klänning till mig som jag kan ha på dopet. Så nu är ytterligare två saker strukna på att göra listan ✔ 

2 thoughts on “Träning och doppresent

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: