Barnmat och fräs

Det var en riktigt produktiv förmiddag idag. Jag postade ägarbeviset på passaten, hämtade dopklänningen och nyckeln till församlingshemmet och baka det sista till dopet. Melissa har fått testa både havregröt och blomkålsmos idag. Havregröten var en större hit än moset kan vi säga 😅 men godast är äppelpure, päronpure och blåbär hittills. Banan är också en favorit. Mjölkersättningen är dock inte lika poppis längre. Men det kommer nog inte bli något problem att mata henne direkt, så fort jag kommer nära med skeden så öppnar hon munnen. Vi får se vad vi ska testa härnäst. Någon som har något bra förslag på vad en så liten kan gilla?

Idag har Joakim gjort en skylt till Melissa i sin fräs. Hans första grej som han har gjort. 

Visst blev den fin?😊 Lite bets på den så den blir lite mörkare sen så är den klar. 

2 thoughts on “Barnmat och fräs

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d