Fix, fix, fix

Igår var det en städ och tvättdag. Alla behöver vi ha sådana dagar ibland även om de inte alltid är så värst roliga. Men det är ju en härlig känsla när det är klart. Så nu är huset städat, två maskiner tvätt tvättade och undanplockade, det värsta ogräset i stenröset borta, tvättat insidan av fönstrena, plockat iordning alla papper inne på kontoret, rensat ut de kläder som är för små för Melissa och annat småfix. Idag är ännu mer småfix att göra, fast nu är det mest inför dopet imorgon. Bland annat åka och handla lite mer och plocka fram allt vi behöver ta med oss.Vi får inte tillgång till lokalen förens imorgon så allt där inne måste fixas imorgon.  

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: