Dop, hopp och tanke

Vilken helg det har varit! Igår var det dop för Melissa❤ så lyckat det blev! Ceremonin i kyrkan var jättefin, vi hade en så bra präst och Melissa höll sig lugn hela tiden och tittade runt. Festen efteråt blev också lyckad med goda smörgåstårtor och fika. Alla verkade nöjda och belåtna. Lokalen hade vi fixat till tidigare under förmiddagen.

Vi är verkligen supernöjda med allt, det kunde inte ha gått bättre. Kanske att vi skulle velat ha lite mer tid att prata med alla men vi kan inte få allt här i världen😊

Efter dopet stannade mina föräldrar, bröder med respektive och min svägerskas mamma lite längre och åt tacos på kvällen🤗 Min svägerska och hennes mamma åkte hem på kvällen medan resten sov över. Så idag var mina föräldrar barnvakt medan resten av oss åkte till Yoump och hoppade i två timmar, snacka om att man är trött i benen nu😅 men så roligt det var. Efter det blev det en fika och sedan åkte vi vidare till Escape room i Linköping. Där det gäller att vara påhittig och tänka utanför ramarna. Också jättekul men svårt, vi var så nära på att klara banan. Ha de vi fått typ 2 minuter till så hade vi klarat den. Men men kul hade vi iallafall 😊 gissa om vi sover gott i natt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d