Måndagsfix

Woho vilken träningsvärk vi hade idag! Joakim hade svårt att ta sig upp ur sängen imorse😂 rätt skönt att jag inte hade någon direkt stress att ta mig någonstans idag. Värst är det i axlarna av någon anledning, man skulle kunna tro att det skulle vara värst i låren men icke. Jag och Melissa har båda varit väldigt trötta idag. Det är nog helgen som tar ut sin rätt, då det har varit en hel del som hänt. Men lite har vi allt fått gjort. Jag har börjat plocka iordning allt hon fått i doppresent. Hon har fått så mycket fina saker! Både en del minnessaker, kläder, leksaker, böcker osv. Så det är en jättebra spridning på saker. Det blev en så lyckad dag och det var så roligt att så många ville och kunde vara med på den❤️Jag har gått igenom bilderna som togs på dopet och andra bilder som vi tagit sedan vi fick Melissa. Så nu har jag skickat iväg bilder för framkallning då jag tänkte fylla på vårt fotoalbum och även börja på ett eget till Melissa som hon kan ha i framtiden. Vi har även kollat på en garderob som vi kanske ska köpa till Melissas rum som hon kan ha även som tonåring sen. Det är lite pyssel med att inreda att barnrum men kul är det 🙂 
Imorgon ska vi på mammaträning igen, undra hur det ska gå med träningsvärken😅 men det lär vi märka! 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: