Böcker

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev sist. Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna så det känns lite smått onödigt att skriva då. Jag har inte mått så bra, trött och allmänt krasslig. Kanske en lätt förkylning som drabbat mig, men det börjar bli bättre nu iallafall. Annars har vi det bra. Melissa är lika lycklig som vanligt och tycker att hon fick så fina saker i doppresent. Hon älskar sina böcker. Jag har börjat plocka ihop inför Nykils loppis den 8:e september. Fixat med mina två datorer så jag har en lite tydligare ordning till vilken jag använder till vad. Vilka i-landsproblem jag har… Rensat min mejl och såg då att i skräpposten fanns ett mejl från det bokförlag som jag skickade ett manus till. Ett refuseringsmejl, inte för att jag förväntade mig något annat. Jag tycker mest bara att det kul att skriva och det är en form av avkoppling för mig. Kanske är det något som Melissa ärver, hon tycker ju redan om böcker så vi får se📚

Nu är vi på väg till ikea för att handla en garderob till Melissas rum. Byrån som vi har haft hittills räcker snart inte längre till. Så i helgen blir det att sätts ihop den och möblera om lite i hennes rum. Vilket passar bra när det ska regna typ hela helgen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: