ingen garderob…

Det blev ingen garderob för oss igår. Den vi hade sett på Internet kändes inte så bra när vi kände på den. Men istället blev det några krokar så vi kan hänga upp våra handdukar i köket och tvättstuga 

Det blev jättebra. Så istället för att sätta ihop garderob idag så blev det var för Melissa och hårklippning för mig och Joakim. Så nu är vi båda nyfriserade. Skönt att kunna höra det hemma när man känner för det. Joakim har hållt på med sin fräs så nu har Melissa fått en ny bättre skylt. Jag har suttit och skrivit lite. Min terapi. Melissa har börjat åla sig fram, lite smått iallafall 😅 nu är gröt väldigt gott till frukost och mango är en populär frukt. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: