Veckoplanerare

Då har ännu en regning dag snart passerat. Men vi surar inte för det. Vi har lyckats sysselsätta oss ändå. Ni kan säkert gissa vad Joakim har haft för sig. Precis, han har hållt på med sin fräs. Jag har knappt sett honom under helgen och när jag väl har sett honom gissa vad han har prastat om. SIn fräs… gissa om jag håller på att bli lite smått galen på den😅 Jag har varit inne ett tag nu på att köpa ett nytt vitrinskåp till vardagsrummet och nu har jag kikat ut ett fint på mio som jag vill ha. Det kan bli jättebra. Det är snyggt, har mycket förvaring och gör att vi kan ändra om i våra andr köksskåp för att få lite bättre ordning. Ja, jag gillar ordning. Apropå ordning så har jag gjort en matsedel för nästa vecka. Jag ska försöka göra en varje söndag för kommande vecka. Jag blir så trött på frågan “vad ska vi äta”, det är så mycket smidigare att ha en matsedel och köra på den. Vi får se hur länge jag kan hålla det uppe. Men nu är nästa veckas matsedel uppe på veckoplaneraren. 
Så det som händer under nästa vecka är träning för min del(jag har skaffat ett gymkort nu), träffa Elin, promenad med Renate, Joakim ska åka iväg på studiebesök med jobbet, på lördag är det bondens marknad och onsdag till söndag är det Linköpingsstadsfest som vi har tänkt att besöka om vädret tillåter. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d