Gym igen

Jag har försökt att hålla mig sysselsatt de senaste dagarna så därför har jag inte skrivit här. I tisdags var det mammaträning igen på förmiddagen. Väldigt bra pass faktiskt. Jag rekommenderar att gå på dem. När Joakim kom hem från jobbet så åkte vi in till stan. Vi var inne på babya för första gången, vi hittade inte så mycket vi ville ha. En haklapp blev det iallafall. Efter det bar det av vidare till mio där vi kollade på det vitrinskåpet som vi funderade på att köpa. Och jag tror att vi har bestämt oss för det, Joakim är ju lite långsam i beslutsprocessen men förhoppningsvis har vi ett nytt vitrinskåp innan året är slut😅 

Igår var Elin och lilla Olle här på besök. Så fort de små växer! De kunde iallafall underhålla varandra en stund. Tänk vad roligt de kommer kunna ha med varandra om ett tag. Annars var det en mysdag sen när Joakim kom hem med promenad och serie. Vi har börjat titta på serien Travelers på Netflix. En väldigt bra serie om man gillar dystopiska serier. 
Nu har jag och Melissa precis kommit hem från gymmet. Första gången jag tränar på gym sen vi flyttade till Linköping. Men nu ska det nog bli lite lättare att komma i form igen😊 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: