Shopping och cv

Igår var jag och Melissa på shoppingrunda. Framförallt så var vi på jakt efter frimärken men vi passade även på att handla lite kläder i storlek 68 till henne då jag insåg att vi inte hade så många bodys. Och när vi behöver byta kläder cirka 1 gång om dagen så går det åt en del😅 så det blev några fel så jag slipper paniktvätta. Vi hittade även en födelsedagspresent till Joakim och jag har kommit på en sak till så nu börjar det hända lite. Det är alltid så svårt att komma på något att köpa🙈 vi hämtade sittdelen till vår vagn med, tidigare körde vi med sulkyn men nu kan Melissa titta på oss istället för framåt. Det är nog snarare vi som vill se henne dock. Jag har skrivit alla tackkort för dopet så nu är det bara att se till att de hamnar på posten. 

Idag är det bondensmarknad och internationella matmarknaden som gäller på förmiddagen. Sen ska vi putsa lite på Joakims cv och personliga brev då han har hittat ett nytt jobb som han vill söka. Jag befinner mig fortfarande i ingenmansland när det gäller vad jag vill göra. Jag har några idéer men inte riktigt bestämt mig än. Så är det väl med alla stora beslut i livet, det tar tid. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d