Bodypump och tavlor

Bondens marknad var väldigt mysig och det fanns mycket närodlat att köpa. Vi köpte med oss en ostkaka hem som var supergod! Den internationella matmarknaden var helt okej, men det blev inte att vi köpte något där. Istället gick vi ut och åt asiatisk buffé tillsammans med Daniel, Renate och Nelia. Vi passade även på att handla lite fotoramar och en doppresent till Alice när vi var nere på stan. Sen blev det fix här hemma, promenad och Joakim oljade in köksbänken och köksbordet medan jag gjorde champinjon och purjolökspaj med våra egna purjolökar. Så gott det blev. 
Idag var jag på mitt första bodypump pass. Ojoj, vad det kommer kännas imorgon. Riktigt bra pass som kör igenom hela kroppen. Jag kommer försöka gå på ett sådant pass varje helg framöver om jag inte har något annat inplanerat förstås. Joakim har hållt på med sin drönare som han försöker bygga. Jag har börjat lägga plattor i slänten där vi vill ha så att vi kan stå. Jag har även ramat in två tavlor som vi framkallat. Nu ska vi bara bestämma vart vi ska ha dem. Melissa har börjat vända sig för fullt så nu behöver vi verkligen hålla koll på henne. Dessutom så har hon börjat åla sig ganska bra mellanåt. 
Nästa veckans matsedel och planering är nu skriven. Det blir en del träning och utflykter så nog ska vi kunna hålla oss sysselsatta.
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d