Tripp till Tenhult

Igår blev det en svettig långpromenad med Renate och Nelia. Melissa sov hela tiden, vilket blev 2 timmar. Hon brukar aldrig sova så länge i sträck! Men bättre det än att hon skulle bli grinig. Annars höll vi oss inne under dagen för att hon skulle slippa värmen. För övrigt var det en vanlig måndag med handling, matlagning där det blev dragonkyckling med vår egna dragon😍 och kvällspromenad i värmen. 

Tyvärr började jag känna mig lite konstig i halsen och idag vaknade jag med ont i halsen och hosta. Så det blev ingen träning idag för min del. Så jag och Melissa gav oss av tidigare till Tenhult idag. Jag fick stanna på varenda rastplats fram till Brahehus men efter det så somnade hon äntligen och jag fick väcka henne när jag skulle ta in henne i huset. Så nu väntar vi på att möta hennes mormor vid tågstationen och sedan ha en mysig eftermiddag och kvälls tillsammans med mormor, morfar, morbror och hans fru om de också kan vara med. 
Melissa har iallafall godkänt mormor och morfars prasselbok😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: