Feber.. Feber…

Nu har det varit två dagar med feber för min del. Det i kombination med halsont, hosta och hemsk huvudvärk. Inte alls kul men som tur är så verkar inte Melissa blivit smittad. Jag hade nog inte orkat med en tjurig unge just nu när jag knappt orkar ta hand om mig själv. Hemresan från Tenhult gick bra och hon sov det mesta av resan. Jag har fått iväg min ansökan om att läsa en teknikkurs i höst, får se när jag får svar därifrån. 

Med hjälp av Alvedon fick jag iallafall till att göra lite mer pure till Melissa, en omgång morot och ärtor och en banan och kanel😊 båda fick godkänt i smaktestet👍
Joakim kommer inte hem förens sent idag, han har gokart med jobbet. Så jag får försöka hålla ihop här hemma så länge. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: