Håll igång

Idag har jag allt rört på mig! Först var det en 45 minuters promenad igenom samhället och grusvägen. Sedan efter ett blöjbyte och lite småpill hemma så gav vi oss ut på långpromenad med en annan från området. Det blev en runda på 1 mil. Melissa har vaken hela tiden medan Astrid sov hela vägen. Jag testade även att köra 7-minute workout, jobbigare än vad det låter och perfekt att göra hemma med Melissa. Annars har jag och Melissa tvättat och plockat iordning här hemma. Vi har nyss varit och handlat och nu står den vegetariska lasagnen i ugnen. 

Imorgon så är det mammaträning igen. Förkylningen verkar ha släppt och jag mår bra trots att jag har hållt igång idag. Tanken är att jag också ska baka lite glutenfritt bröd och göra mat till Melissa. För övrigt så verkar Melissa inte alls tycka om ersättningen längre så det är bäst att jag laddar upp ordentligt med mat till henne. Så imorgon experimenterar vi med sötpotatis. Får se vad gott vi kan få till då😋

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: