Barnmat och färg

En chockad Joakim hitta Melissa sovandes på mage på morgonen😅 nu är det fullt fart på rullandet när hon väl vill(bestämd liten dam). Igår var det träning med en annan tränare. Det kändes inte riktigt lika jobbigt under passet som andra gånger men däremot känns det mer i kroppen idag. Vi gjorde en grönsaksbuljong igår som vi ska ha till Melissas mat

Och idag blev det purétillverkning. Ren sötpotatispure och en med sötpotatis, ärtor och purjolök. Tänk att vi hade sån tur att vi bestämde oss för att odla purjolök, det finns med i de flesta recepten på barnmat👌

Idag har jag och Melissa varit nere på stan och handlat färg. Joakim har börjat tillverka barnleksaker i frysen så nu kan de få lite färg🖌 Det kommer bli superbra! När vi ändå var inne i stan så passade jag på att hälsa på på jobbet. Kul att se alla igen och det känns helt otroligt att jag börjar jobba om typ 6 månader! Vart har tiden tagit vägen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: