Leksaker đŸ§©

Dagen började med en springtur medan Joakim Ă„t frukost. HĂ€rligt att komma igĂ„ng igen. Efter det var det att ge frukost till Melissa, duscha och sedan ge sig pĂ„ att börja mĂ„la leksakerna. IgĂ„r var bĂ„de jag och Joakim ute i garaget och slipade till klossarna. Och nu Ă€r de klara. Det var lite omstĂ€ndigt att mĂ„la sĂ„ nu har vi kommit pĂ„ hur vi kan förbĂ€ttra processen. Men man mĂ„ste ju testa sig fram eller hur? 

Jag har börjat fĂ„ till rutiner pĂ„ Melissas mat. Gröt till frukost, ersĂ€ttning till mellanmĂ„l, pure till lunch, ersĂ€ttning till eftermiddags mellanmĂ„l, pure till kvĂ€llsmat och ev. ersĂ€ttning som sen kvĂ€llsmĂ„l👌 
HÀr har vi de fina leksakerna som kommer vara till försÀljning pÄ söndag!

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: