Dop idag

Idag var det dop för Alice i Tenhult. Så vi fick gå upp vid 6.45, trots det så blev det lite stressigt precis innan vi skulle åka. Vi parkerade hos mina föräldrar och passade på att hälsa på min pappa lite innan vi fick bort till kyrkan. Det var ett fint dop. Både Alice och Melissa skötte sig utmärkt! God smörgåstårta och fika blev det också😋 efter allt kalasande åkte vi till Joakims föräldrar. Vi passade på att hälsa på när vi var där och även ta lite saker. Bland annat en kista till Melissas leksaker. Det kommer en bild senare när den är på plats.

Nu ikväll blir det pressade mackor med  kantarellstuvning med de kantareller vi plockade igår👌 Imorgon blir det loppis, får se om vi får något sånt.
Bild på Melissas doputstyrsel⬇️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: