Bvc och födelsedag

Igår var det mammaträning som vanligt. Det verkade som att de flesta bebisarna var lite griniga just då, men jag lyckades ändå träna större delen av passet 👍 efter passet väntade jag och Melissa kvar i stan med Renate och Nelia. Och vid 13.15 så var det dags för bvc besök. Melissa är nu 64,5 cm lång, hon har växt nästan 3cm sen sist! Och vikten ligger precis under 8 kg, 7,99kg för att vara exakt. Det var en även en läkarundersökning och allt såg fint ut. Vi väntar dock fortfarande på kallelsen till röntgen för kontroll av höfterna efter skenan. 

Igår var det även Joakims födelsedag 🎉 så jag hade bakat en äppelpaj tills att han kom hem som fikade gått på. Sedan fick han ett skjutmått av mig och en tröja av Melissa. Bamako kom senare på kvällen med sin present. En hare! Så stolt hon var, men hon fick behålla den själv. Jag tror inte att hon kommer vara så hungrig idag. 
Denna dagen bjuder på promenad med Renate, purétillverkning där dagens rätt är lax, morötter och tomat👌 och när Joakim har kommit hem så kan det nog bli en runda till stan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: