Melissa 6 månader

Det blev ingen tur till stan i onsdags. Istället blev det familjemys och bad. Nu gillar äntligen Melissa att bada. Så jag tror att vi får skaffa henne någon badleksak så småningom. Igår var det mammaträning igen, nu när höstschemat är igång så är det två gånger i veckan. Igår kväll körde vi en runda på stan. Vi handla en hatthylla och skohylla till tvättstugan, lite blommor till framsidan, material till träden och en gasdämpare till Melissas leksakskista 👌 så nu har vi lite jobb för de närmsta dagarna. 

Idag blir Melissa hela 6 månader ❤ vart tar tiden vägen? Vårt lilla troll kan nu sitta bra själv, stå så länge någon hjälper henne med balansen, äter allt som kommer i hennes väg och har en förmåga att charma alla i hennes närhet 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d