Igår hände det en hel del

Precis som rubriken lyder så hände det en hel del igår. Jag började dagen med ett spinningpass. Mitt första spinningpass någonsin. Riktigt svettigt och jag trodde att jag knappt skulle kunna gå dag, men än så länge känner jag inte av något förutom lite öm efter sadeln😅 Undertiden så trilskades Joakim och Melissa med fräsen som inte riktigt ville som de ville. Men de löste problemet efter en stunds youtubes letande. Så Joakim kunde tillverka metallfästen till gasdämparen vi köpt till Melissas leksakskista. 
Visst blev det bra? Nu är det ingen risk att hon klämmer fingrarna i framtiden. Dock får man passa sig lite när man öppnar den då locket får en väldig fart. Vi fick även tummen ur och satte upp några tavlor så nu har vi börjat på en liten familjevägg.
Hatthyllan och skostället är nu också installerade i tvättstugan/groventrén. Så nu slipper vi kliva på alla skor på mattan när vi går in. Så bra blev det! Det är så smidigt med elfasystem. 
Idag blir det nog mest att sitta vid datorn för min del då jag håller på att gå igenom de senaste årens bilder och se vilka vi ska framkalla till vårt fotoalbum. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d