Basilika och garderob

Idag bjöd morgonen på huvudvärk och halsont så det blir ingen träning för min del idag. Istället ger jag mig på att baka pitabröd tills lördagkväll. Kakor till helgen bakade jag igår så det behöver jag inte tänka på. Vilken tur att jag plockade av basilikan och oreganon igår för i morse var det frost. Så nu ligger oregano på tork tillsammans med dragonen jag plockade i måndags och basilikan har hamnat i frysen

När Joakim kommer hem så blir det att börja sätta ihop Melissas garderob som vi var och köpte igår. Det kommer bli så bra när det är klart. Dock får vi ändra om en del i hennes rum nu redan hon ens har sovit där inne🙈 
Jag meddelade frön Mjölby kommun igår att jag får läsa teknikkursen hos dem, så jag börjar den 7:e oktober. Så nu behöver jag bara få tag i teknikboken och en barnvakt den dagen som jag ska skriva prov👌

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: