Kalas 1 avklarat

Igår så kom resten av garderoben upp, ja förutom en av spegeldörrarna som var spräckt. Så idag fick Joakim svänga förbi ikea och byta innan han hämtade tårtorna. Så nu är Melissas garderov klar. Idag var min släkt här för kalas för mig och Joakim. Vi fick mycket fint. Kläder till Melissa, en rök (så nu kan vi röka fisk, kött och grönsaker framöver), pengar, kaffe, te, blommor och en kurs i hur man ska tillaga grönsaker. Det ska bli spännande att gå den kursen. Det var trevligt och träffa alla och vi skickade med Daniel och Julia lite bebiskläder som de kan ha när deras lille kommer. 

Nu sitter vi och avnjuter citronmelisste i våra nya tekoppar och laddar upp inför morgondagens kalas med Joakims släkt 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d