Kalas 2 avklarat

Nu efter en långpromenad och lite räksoppa så har jag lite tid att skriva här. Idag hade vi kalas med Joakims familj. Jättetrevligt! Vi tänkte kyckling med röken vi fick från mina föräldrar och det blev jättegott. Så det kan vi helt klart göra fler gånger. Melissa fick en leksak som låter, vilket vi nog kommer bli galna på framöver. Annars fick vi ett nytt mackjärn som vi önskat oss, Joakim fick en Mercedes nyckelring och jag presentkort på Akademibokhandeln som nog kommer gå åt väldigt snart. 

Igår skrev jag min första betalda artikel👌 och idag en till. Och det kan nog bli en del framöver. Det är faktiskt riktigt kul. 
Idag kommer det nog bli lite mer skrivande, handling och Melissamys.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: