Födelsedag

Gårdagen flöt på bra. Vi var och tränade som vanligt på förmiddagen. Sen var det hem och göra köttbullar och stuvade mackaroner. Det är så smidigt att göra egna köttbullar i ugnen, det går fort och man slipper steka! Joakim var sugen på stuvade makaroner häromdagen så det passade bra att göra det. På kvällen blev det bönbiffar i hemmagjorda pitabröd 👌 inte alls dumt! 
 
Idag är min födelsedag och det var inte helt fel att komma ut till det här i köket på morgonen🎉

Tänk att jag vid 25 års ålder skulle vara gift med min själsfrände, ha en underbar dotter och bo i vårt egenbyggda hus. 
Än så länge har jag fixat med blommorna här hemma, gått en sväng med Melissa och betalat in vår extra amortering på huslånet. På ett år har vi nu betalat av cirka 265 000kr på lånet. Vilket känns riktigt bra!
Vad resten av dagen har att erbjuda får vi se. Joakim verkar ha planerat något för  eftermiddagen och kvällen 🤗

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: