Springvagnen invigd

Vilken bra födelsedag jag hade igår! Joakim hade köpt med sig fika hem, så det blev riktig födelsedagsfika med punchrulle och Napoleonbakelse. Jag fick ett till batteri till min kamera och en usb-adapter till min apple-dator så jag kan använda usb på den också. Efter det åkte vi in till stan och fick ut och åt på 1854, italiensk restaurang. Pizza blev det och så gott det var! Melissa skötte sig galant och fick sitta i knät emellanåt. På restaurangen bestämde vi oss för att sätta ett mål på att springa 2 gånger i veckan. Så idag så blev det premiärtur med springvagnen

Det blev 5,5km och Melissa gav vagnen högsta betyg. Det fungerade jättebra. Det kommer kännas i kroppen imorgon. Jag var även på mammaträning på förmiddagen men jag kunde ju inte säga nej när Joakim föreslog att vi skulle ut och springa. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: