På väg hem

Nu är vi på väg hem från min farmor i Bredaryd. Melissa sover och Joakim kör så jag kan slappna av u baksätet. Det har varit trevligt med god mat, promenad och tårta. Men det ska bli skönt att komma hem. Melissa har skött sig utmärkt som vanligt. Hoppas bara att sköter sig på vägen hem bara. 

Igår tog vi det mest lugnt då det kändes en hel del i benen. Men det blev ändå två promenader, tvätt, högläsning och lite annat. Jag har nu börjar prenumerera på goboken för att testa vad det är för något. 
Imorgon så ska jag testa bodybalance och se vad det är för något. Annars har vi inga planer. Jag antar att Joakim ska vara ute i garaget och fräsa. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: