Ny vecka och allt kommer igång igen

Igår var det en sådan dag som man inte känner för att göra något. Melissa sov i vår säng under natten och ville bestämt ligga på tvären så jag fick balansen på kanten med ett par sprakande fötter i ryggen. Men jag kom iväg på Bodybalance vilket var en kombination av yoga och Tai Chi. Det var skönt men min balans är urkass just nu😂 undertiden bar Joakim och Melissa i garaget och stötte på det ena missödet efter det andra med fräsen. Tillslut fick han ut en ekplanka som nu bara ska slipas, nu är det bara 3 stycken var. Resten av dagen spenderade vi med att spela Tv-spel. Riktigt kul och vi får passa på när Melissa roar sig med att titta på. 

Idag har det varit fullt upp. Morgonpromenad, slänga skräp, fixa tvätt, skriva veckomeny, sätta ihop Melissas lekbord(lite stolt över att jag gjorde det själv), göra barnmat (broccoli och potatispure) och just nu väntar jag på att banankakan ska bli klar i ugnen. Sen när Joakim kommer hem blir det en snabbfika innan vi åker och veckohandlar. Nu i veckan blir det framförallt träning och barnmatstillverkning då all mat i frysen snart är slut. Vi ska även börja gå kursen vi fick i födelsedagspresent av Daniel och Julia.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: