3:e oktober

Med träningsvärk i benen så ligger jag kvar någon minut extra i sängen för att skriva det här. I tisdags var det mammaträning som vanligt. Melissa har börjat prata mer och mer, framförallt säger hon oooo, baba och ma ma. På kvällen tog vi tre en löprunda som slutade på 8,9km. Riktigt stolt att jag sprang hela rundan. Visst blev det något snabbt stopp för att stoppa i nappen, men vi gav aldrig upp trots alla jobbiga backar. Jag tror helt klart att vi skulla klara milenrundan. Nu har jag även fullt på i frysen med barnmat. Det är köttfärs med palsternacka, köttfärs med grönkål, tomat med morot och basilika och en grönsaksblandning. Alla har fått godkänt från Melissa. Tur att hon inte är kräsen med maten! Jag ska göra en omgång till med broccoli för den tyckte hon väldigt mycket om.

Igår började vi titta på kursen “skapa magi med grönsaker” på köket.se som vi fick i födelsedagspresent. Riktigt intressant faktiskt, det är fokus på att använda hela grönsaken. Nästa vecka ska vi testa något nytt recept därifrån har vi tänkt. 
Idag så ska vi på träning igen, jag ska höra av mig till skolan då jag inte fått några inloggningsuppgifter än och kursen börjar på måndag, sen så är det städdag och Melissa ska badas. Det i kombination med matning, matlagning, blöjbyten och promenad så är nog dagen ganska fullspäckad. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: