Liten uppdatering

Liten uppdatering om de senaste dagarna. Jag har träningsvärk i magen från lördagens cx-pass. Jag har fått mina inloggningsuppgifter till skolan så nu har jag börjat läsa i boken. Så nu får jag börja gå upp samtidigt som Joakim på morgonen och plugga. Dock inte idag. Det fick bli sovmorgon och sedan långpromenad med Renate och Nelia. Snart så har jag läst klart alla sidorna för första veckans uppgift.

Igår vintersäkrade Joakim vårt bevattningssystem och tankarna. Jag har insett att vi behöver handla mer kläder till Melissa i storlek 74. Så vi ska försöka komma iväg någon dag och fixa det. 
Denna vecka blir det träning, plugga och i helgen åker vi till en höstmarknad med Jessica och Andreas.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: