Inlämningen snart klar

Idag var det träning på förmiddagen vilket fungerade bra trots att Melissa inte alls ville ligga kvar på mattan utan ta sig iväg i rummet. Annars har jag mest fokuserat på första inlämningsuppgiften på kursen. Dock så bestämde sig mig dator för att börja krångla så att skärmen slutade fungera så ni fungerar den sporadiskt. Men jag koppla upp den till TV:n så jag använde den som skärm. Så där jag satt på golvet med Melissa bredvid mig med massa leksaker och skrev. Imorgon så ska jag försöka skicka skriva klart och skicka in uppgiften. Förhoppningsvis innan Melissa vaknar. Dock är det väldigt svårt att gå upp samtidigt som Joakim! Förstår inte riktigt hur jag ska klara av att gå till jobbet sen, men jag vänjer väl mig. Men då får väl Joakim ta henne på nätterna istället.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: