Höstmarknad och svampplockning

Igår gick jag upp innan Joakim och Melissa och gjorde klart min andra inlämningsuppgift vilket var att rita en legokonstruktion i olika vyer. Sen var det frukost och så bar det av till Tenhult till Jessica och Andreas. Melissa ovh deras hund Hjödis blev kompisar direkt😍Vi åkte till en höstloppis  vilket inte var så mycket att ha. Vi passade även på att titta på deras tomt i Forserum. Tänk att de ska bygga hus också! Det känns som det var evighet sedan vi byggde fast att det bara nästan är 1,5 år sedan vi blev klara. Det blev en heldag i Tenhult och en snabbvisit hos mina föräldrar innan vi åkte hem igen. 

Idag har vi varit ute och plockat svamp med en granne och hans dotter. Det blev en hel del trattkantareller och några vanliga gula. Nu är trattisarna på tork👌

Så ikväll blir det rostade mackor med kantarellstuvning. Och imorgon drar en ny vecka igång med allt vad det innebär.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: