Veckan som varit

Nu var det en vecka sedan jag skrev. Jag står lite i valet och kvalet om jag ska fortsätta med bloggen eller inte. Jag vet riktigt vad jag ska skriva, det händer inte alltid så mycket om dagarna. Men hursomhelst så kommer en uppdatering om veckan som varit:

Det har gått bra med kursen och Joakim har fått hjälpa mig med två inlämning i CAD👌 jag har bokat tid för prov den 6:e november så Joakim ska se om han kan på ledigt och ta hand om Melissa under tiden jag skriver prov. Jag har tre inlämningar kvar och 5 kapitel att läsa så det går framåt. Joakim har upprusta garaget med nytt skrivbord och hylla. Han har även satt dit en extraljusramp på forden. Det blir spännande att se hur länge den får vara kvar då våra två tidigare har blivit stulna… Melissa kämpar på och kan nog snart krympa. Hon är även inne i någon fas som gör att hon är lite extra grinig. Men det funkar ändå bra. Hon växer så det knakar och vi har fått börja köra med en del 74 kläder. 
Igår var Joakims föräldrar här. Det blev fika och kycklinglasange till lunch. Männen var iväg och handlade plåt till Joakims föräldrars garagetak och vi andra stannade hemma. Melissa fick underhålla och mysa med sin farmor medan jag fixade mat och lite annat smått. Det var väldigt trevligt 😊
Eftersom vi hade besök igår blev det en fixardag idag med byta olja på forden, bada Melissa, klippa Joakim, göra barnmat och baka jordnöttskakor. Självklart blev det också härliga promenader i det fina höstvädret☀️🍂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: