Träningsvärk och fika

Med en väldigt jobbig träningsvärk från gårdagens mammaträning. Det var en annan träningsledare den gången och vi körde med TRX-band. Väldigt effektivt. Det blir kanske att testa något TRX-pass framöver också. Idag har vi äntligen fått kallelsen till röntgen och ortopeden för kontroll av Melissas höfter. Det är den 7:e november. Inte för att vi tror att något fel med dem men det är skönt att bara göra kontrollen så att den är avklarad. Idag har jag även gjort det sista provet på min teknikkurs. Det visade sig sen att jag bara skulle göra prov på internet och inte behövde åka till skolan. De hade ändrat på det så istället för att sitta i skolan och göra provet på datorn så kunde man nu sitter hemma och göra det istället. Inte mig emot. Då slapp Joakim ta ledigt från jobbet för att passa Melissa. Så nu är den kursen avklarad så nu börjar jag fundera lite på vad mer som jag ska göra nu när jag går hemma medan Melissa sover. Något kommer jag säkert på. 
Nu är det bara en tidsfråga innan Melissa kryper. Hon börjar mer och mer komma upp i krypposition. Så snart är det nog fart på henne, vilket blir väldigt roligt. 
Under eftermiddagen har vi varit på fika hos Renate och Nelia. Melissa var lite rädd för deras hund i början men sen gick det bra. 
I helgen har vi inga planer förutom att jag ska träna imorgon. Det är skönt med en lugn helg då vi ska spendera nästa helg i Barnarp/Tenhult.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: