Kunde inte hålla mig borta…

Nu var det längesen som jag skrev. Jag tänkte att lägga bloggandet på hyllan så jag tog bort mina tidigare inlägg. Men jag har faktiskt saknat det så nu börjar jag igen. 

Så det här har hänt sedan sist: Melissa har börjat krypa🙈 stenmuren mellan oss och grannen är klar och likaså stenläggningen bredvid garaget, adventapyntet är uppe, jag fick A i teknikkursen👍, jag har börjat se mig om efter andra jobb och även lite utbildningar så vi får se vart det leder. Jag skickade in mitt önskeschema till jobbet idag, känns konstigt att börja jobba igen i mars. Nu vill jag bara att tiden ska sakta ner. Tyvärr kan jag inte styra det. På fredag är det Black fridag och vi har några inköp som vi ska göra den dagen, vi precis som alla andra. Ska du passa på att köpa något då?
Vill du att jag ska fortsätta att blogga så ge respons, och vad vill du att jag ska skriva om?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: