Slutkörd mamma

Nu är jag riktigt trött efter dagens upptåg😓 Det blev att åka och tömma återvinningen innan träningen. Inte populärt enligt Melissa som skrek hela tiden. Däremot hade hon roligt på träningen så länge som hon fick ställa sig upp mot stepbrädan eller sno de andra barnens leksaker. Men jag lyckades träna lite ändå så det kommer nog kännas imorgon. Det blev bara en kort tupplur för Melissa efter träningen så jag hann inte ens duscha innan hon var igång igen. Så jag fick äta lunch med Melissa i knät, Sixten och Bamako på bordet på jakt efter min mat. Eftersom det var regnigt så passade jag på att städa huset. Inte helt lätt med en mammig liten tjej som följde efter mig. Så fort jag putsade spegeln i hallen så var hon där och skulle lämna ett fint handavtryck😅 När hon äntligen somnade så for dammsugaren fram och hon fick följa efter igen när golvmoppen gjorde sitt.

Vi har nu fått upp vår krans på dörren👍

Vi får se hur det går med baket imorgon, håller tummarna för att Melissa kan underhålla sig själv lite mer än vad hon gjort idag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: