Årskrönika 2019

Nu har snart hela 2019 passerat och det är dags att blicka tillbaka på det året som gått. 

Året började med förväntning och längtan efter vårt lilla barn i magen. Vår älskade Melissa har gett oss en livsomställning, mycket skratt och kärlek, men också testat vårt tålamod och humör. Det är otroligt hur mycket kärlek som ryms för en så liten individ. Det är en lycka att få se henne utvecklas och växa för varje dag som går. 
Vi har firat vår första bröllopsdag, haft dop för Melissa och varit på dop för Alice. Vi har umgåtts med familj och vänner. Vi varit på semster i varberg i Joakims föräldrars sommarstuga och firat midsommar i Havik med min släkt. Joakim har byggt altan, fixat vattentankarna, fixat den sista biten av garageuppfarten och byggt en mur. Vi har byggt plåtskjul och odlat i vår slänt. Gått i med vagn i ösregn, fortsatt att inreda huset, ätit våra egna jordgubbar och smultron och njutit av livet🍓
Joakim har byggt en fräs och jag har kommit igång med mitt skrivande igen. 
Året har kommit med sorg. Joakim har mist sin mormor och jag har mist min farfar. Men året har också kommit med glada besked. Vid midsommar berättade Daniel och Julia att de väntar barn, en liten pojk som kommer i januari. Tänk att jag ska bli faster och Melissa ska få en kusin! Även min farbror och hans fru väntar barn, så jag ska få en kusin till nästa år. Min bror Erik och hans sambo Nicole har förlovat sig nu i december! ❤

Det blir spännande att se vad 2020 har att erbjuda. Vi ser fram emot de små bebisarna som ska komma. Joakim ska vara pappaledig och Melissa ska börja förskolan till hösten. Jag och Joakim firar 10 år tillsammans i juni! ❤ Vi ska göra färdigt trädgården och plantera, och jag ska fokusera på min skrivardröm och Joakim fräser vidare😅
Tack 2019, välkommen 2020!
Gott nytt år!⭐🎆

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d