Kylig springtur

Idag blev det en kylig springtur i -7 grader. Första kilometern var en pina och frös gjorde jag också. Men det blev ändå 5 km. Måste sett ganska roligt ut där vi kom i bredd tre vuxna med två barnvagnar. Det var skönt efteråt iallafall.

Till lunch gjorde vi Joakims efterlängtade blomkåls-och broccolimos med lax. Om någon hade sagt till mig när vi träffades att Joakim skulle tycka om det hade jag inte trott på dem. Men det är ju alltid bra att kunna ändras och bli överraskad. Joakim har fortsatt ute i garaget med sin hydraliska handbroms och jag har fortsatt med mitt skrivande. 
Melissa har fått smaka på kycklinglasange idag vilket var en hit. Hon har även nu lärt sig att sätta sig ner igen efter att ha ställt sig upp och att kunna skifta mellan krypande och sittande. Dock är det fortfarande fullt fokus på att ställa sig upp och riva allt i sin väg.
Såhär kan det se ut om man har en hungrig bebis och vill samtidigt spela tv-spel

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: