Lily and Rose leverans

Vi tog sovmorgon till klockan nio alla tre idag. Efter frukost bar det av till City Gross för att handla. Har sagt det förr och säger det igen, älskar deras frukt och grönsakslådor. Vi fick med oss två hem idag med. Idag har jag hunnit med att gå igenom lite foton på min farfar, redigerat några av dem och även skrivit en artikel på 900 ord. Joakim har varit i garaget och höll på med kolfiber till sin hydraliska handbroms. Melissa har haft fullt upp att riva ner böckerna från tv-bänken, klättra på mamma och göra vad som helst för att inte somna.

Idag fick jag mina örhängen från Lily and Rose som jag beställde via min julklapp från jobbet.

Så fina är dem, och nu har jag 15% rabatt på ett köp ifall det är någon som är intresserad av det! De julklapparna som vi hoppades skulle komma den 23:e har fortfarande inte kommit. Som tur var så hade jag valt att betala via klarna så nu är fakturan pausad tills att jag får paketet. Så smidigt att använda klarna. 
Imorgon ska vi ut och springa med en granne. Får se hur det går efter all julmat… Eftersom min farfar gick bort nu precis innan jul så har jag inte tänkt så mycket på min vikt. Men jag är rätt så säker på att jag inte nådde mitt viktmål innan jul. Jag sätter ett nytt mål efter nyår igen. Vi har bestämt oss för att hålla oss i hemma i nyår. 
Vad har ni för nyårsplaner?🎊🎆

2 thoughts on “Lily and Rose leverans

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: