Borta bra men hemma bäst

Idag var vi och kikade i farfars hus i Jönköping. Det är en hel del för dem att röja i alla hans saker, men det är väl oftast det i dödsbo. Men jag tror ändå att min farfar hade lite mer saker än de flesta. Dessutom hade han fortfarande sitt företag när han gick bort. Jag har erbjudit att hjälpa till i röjandet i den mån jag kan och får. 

Efter det bar det av hemåt, med ett litet stopp i Mantorp för tankning och handla lunch. Jag passade även på att mata Melissa. 
Efter snabblunch var det att plocka in allt från bilen, packa upp och hitta vart allt ska vara. 
Jag har fått en whiteboard till kontoret upphängd, Joakim har hängt upp de tavlor jag framkallat till honom i garaget och brevlådan är också på plats. 
Nu är min kontorplats så fin att jag verkligen skulle kunna jobba hemifrån, vilket är drömmen. Allt jag behöver göra är att komma igång, vilket är det svåra. Vi har även fått användning av våra nya joycons till switch. Melissa har lekt med alla sina nya leksaker. Så nu avnjuter jag mitt sista te från Pukkas julkalender. Så roligt med en tekalender med massa spännande smaker 😋

Hur har ni haft det i jul? Fått en extra bra julklapp?🎁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: