Julfirande

Hoppas att ni alla har haft härliga julfiranden, och att ni har varit så pass snälla att ni fått något paket🎁 Själv har jag haft en väldigt bra jul. Härligt sällskap, god mat, enkelt och lugnt och bra julklappar 😊 igår firade vi med Joakims föräldrar, bror, morfar och hans sambo. Vi fick bland annat lite trädgårdsredskap, ny brevlåda och lite annat. Melissa fick så fina leksaker och kläder. 

Idag firade vi med min familj, började med mysfrukost och sedan julklappsutdelning i form av jakten av den försvunna diamanten spelet! Det blev två till joycoins till vårt Nintendo Switch, leksaker till Melissa, lite skärbrädor, en bok och lite annat. Jag har fått en whiteboard, strumpor och ett fotoalbum av Joakim. Jag gav honom tavlor till garaget som jag tagit själv och lite olika sorters smaksatt kaffe. På eftermiddagen kom min morfar, morbror och hans sambo och deras två barn. Det blev julklappslek, julquiz och gröt👌
Nu sover Melissa gott, jag går igenom de bilder jag tagit under jul och Erik, Daniel och Nicole spelar för fullt😅
Imorgon är det hemfärd, men innan dess blir att att åka och titta i farfars hus❤
God fortsättning allihopa! 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: