Sorgen och jul

Igår var jag och sa hejdå till farfar på bårhuset. Han gick bort den 19: december i en hjärtattack på sjukhuset. Jag fasade lite över att åka dit och se honom. Det var en klump i magen när jag skulle gå in i rummet. Men där inne låg han så fint och fridfullt. I början var vi inne alla tillsammans. Jag, farmor, min farfars närmsta väninna Aino och en annan väninna Ulla-karin. Man bara väntade på att han skulle öppna ögonen och hålla en av sina långa anekdoter. Vid flera tillfällen inbillade jag mig att bröstkorgen rörde sig som om att han andades. Vi fick även tid själva med farfar i rummet. Det var väldigt skönt att få vara själv med honom i rummet. Även om jag knappt fick fram några ord så vet jag att han visste vad jag försökte säga❤ det var så skönt efteråt att få säga hejdå själv. Det blir inte riktigt samma sak vid begravningen. Dessutom var det senaste i maj som jag träffade honom, så jag ville se honom en sista gång. Så glad att jag åkte dit även om det blev många tårar och kändes alldeles overkligt❤

Även om det inte alltid känns så, så går livet vidare ändå💕 igår på eftermiddagen var vi ute och titta på Jessica och Andreas hus i Forserum. Det var mysigt och skönt att tänka på något annat. Melissa fick en julklapp, två fina pyjamas. 
Idag är det julafton och den spenderas med Joakims familj. Det kommer bli god mat, härligt sällskap och god mat. Vi får vara tacksamma att vi har varandra att fira med. 
Jag önskar er alla en god jul! Njut av tiden med varandra❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: