Skjulfix och ändrade planer

Igår så fixade vi iordning inne i skjulet. Vi krattade ut grushögen och tog ställningen som nu fungerar som en hylla. All ved, spadar och skyflar, hinkar och diverse har ni fått flytta in dit. Så nu är Joakim jätteglad att slippa ha dem sakerna i förrådet i garaget. 

Det blev ändrade planer. Vi kommer att åka till mina föräldrar redan ikväll. Eftersom att jag ska åka med farmor till bårhuset imorgon på morgonen och säga hejdå till farfar. Joakim får ha hand om Melissa och de tänker åka och titta på lite maskiner. Känslorna har varit som en berg-och dalbana de senaste dagarna. Ena stunden är jag apatisk och nästa kommer en tsunami av känslor som inte går att hejda. Sorg är en underlig känsla. Men jag tror att jag skulle ångra mig om jag inte besökte farfar på bårhuset. 
Så igår var det fullt upp med att förbereda inför att vi ska åka. Packa Melissas kläder, göra lite mer barnmat och se vad som kan läggas i frysen och vad som behöver ätas upp. Nu på förmiddagen har vi packat, plockat fram det behövs och sätt ut mat till katterna. Så efter vi har varit på adventsfika hos en granne så åker vi. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: